+36 26 364 304
galeco@galeco.hu

Esztétikus és gazdaságos – ismerje meg a Q STALYO-t

A Q STALYO márka a megoldás mindazok számára, akik esztétikus és biztonságos megoldásokat szeretnének, jelentős megtakarítással. Mik a jellemzői egy olyan márkának, amely 2020 óta a Galeco család tagja?

 

Modern és szimmetrikus kialakítás, nagy teljesítmény, magas szintű esztétikai kivitelezés – ezek a Q STALYO márka védjegyei. Ez a termék kétféle verzióban kapható az acél Q STALYO PRO és a Q STALYO MIX PRO, a másodiknál az ereszcsatorna acélból, a lefolyócső pedig PVC-ből készül. Mindkét modell azoknak az ügyfeleknek az igényeit elégíti ki, akik egyedi megjelenésre vágynak, és félköríves ereszcsatorna helyett téglalap alakú ereszcsatornát szeretnének beépíteni otthonukba, de a piacon elérhető megoldásokat drágának tartják.

Gazdaságos és biztonságos

A Q STALYO egy gazdaságos, mégis tartós megoldás. Mindez a rendszer tervezése során alkalmazott innovatív megoldásoknak köszönhető, amelyek hatékonnyá és tartóssá teszik a rendszert, ugyanakkor kevesebb anyagot használnak fel, így olcsóbb megoldás, mint a piacon kapható más rendszerek.

Figyelem a részletekre

Mindkét Q STALYO rendszer fejlesztői gondoskodtak arról, hogy az összeszerelés gyors és egyszerű legyen. A rendszerek maximum 20 alkatrészt tartalmaznak. Az ereszcsatorna szabadon szerelhető, mivel nincsenek belső vagy külső sarkai, csak univerzálisak. A végzárók szintén univerzálisak, így az ereszcsatorna esztétikusan lezárható.

Az esztétikával kapcsolatos részletekre való odafigyelés más területeken is megmutatkozik. Az ereszcsatornát tartó kampók rejtve vannak. Kétféle betorkoló csonk közül is lehet választani egy klasszikus felfüggesztett külső vagy egy rejtett, az ereszcsatornával együtt szerelt lefolyó.

Innovatív tervezés

A gyártó ajánlásában szereplő rendszer ragasztott rendszer (bár ehhez is kaphatók csatlakozók). Úgy van kialakítva, hogy az elemek egymásba csúsznak, biztosítva a megfelelő hőtágulást.

Ebben nagy szerepet játszik a qnnect nevű innovatív kapcsolat. Ez az egyetlen olyan megoldás a piacon, amely nemcsak a rendszer gyártási költségeit csökkenti, hanem a gyors telepítést is elősegíti. Egy speciális ragasztó teszi láthatatlanná az illesztéseket, ami tovább fokozza a minőségi megjelenést.

Nagy teljesítmény

Maga az ereszcsatorna szimmetrikus keresztmetszetű, a csatornatartóra helyezve enyhén lejtős, belső peremes. Ezek a megoldások biztosítják, hogy a víz ne fröccsenjen ki, és a rendszer teljes mértékben hatékony és tartós legyen. Ezért a Galeco mindkét Q STALYO ereszcsatorna-rendszerre akár 25 év garanciát is vállal.

A fenti lehetőségek biztosítják, hogy a leírt ereszcsatorna-rendszerek a legkülönbözőbb házterveknél alkalmazhatók, és az építészeknek nem kell kompromisszumokat kötniük.

Kapcsolódó bejegyzések