+36 26 364 304
galeco@galeco.hu

Galeco ereszcsatorna rendszerek ideálisak minden tetőtípushoz

Mi a tartós védelem és a magas esztétika kulcsa? A jól megválasztott ereszcsatorna rendszer! A Galeco ereszcsatorna-rendszerek széles választéka pedig lehetővé teszi, hogy könnyedén illeszkedjen a megfelelő vízelvezetés a háza tetőszerkezetének típusához.

Az épület ereszcsatorna-rendszerének kiválasztásakor nemcsak a megjelenésnek, hanem mindenekelőtt a funkcionalitásnak és a tető típusához való alkalmazkodásnak kell irányadónak lennie. Melyik ereszcsatorna milyen típusú tetőfedéshez lesz a legjobb? Nézze meg!

Acél ereszcsatornák cseréphez és cserepes lemezhez

A nagyon népszerű cserépfedéssel és cserépmintás fémlemezekkel az acél ereszcsatorna-rendszerek ideálisan összeillenek. Itt a választék nagyon változatos. Például a Galeco STAL ereszcsatorna rendszerek. Ezek acélból készülnek, négy védőréteggel vannak ellátva, amelyek megvédik az ereszcsatornákat a légköri tényezők negatív hatásaitól.

Innovatív négyzet alakú ereszcsatorna rendszer

A mind a cserépfedés, mind a modern lemezfedés esetén egyre nagyobb teret kapnak a szögletes formák. A Galeco STAL2 rendszer , egy négyzet alakú ereszcsatorna-rendszer, amelyet a modern tetők befejezéséhez fejlesztettek ki.

Az ereszcsatorna és a lefolyócső szögletes formája, valamint a takarólemez alkalmazása lehetővé teszi egy modern épülettömb megvalósítását. A korcolt acél tetőlemezkhez a homlokzatba rejtett rendszer mutat a legjobban: GALECO REJTETT.

PVC ereszcsatornák – időjárásálló

A kerámia- vagy bitumenes zsindelytetővel rendelkező épületeknél a Galeco PVC rendszer ideálisnak bizonyul. A PVC ereszcsatornák olyan félköríves ereszcsatorna-rendszerek, amelyek egy innovatív gyártási technológiát – koextrudálást – alkalmaznak, amely megnövelt szilárdságot biztosít. A speciálisan kifejlesztett PVC anyag fokozottan ellenáll az UV sugárzásnak. A hosszú elemek világos színű belsejének köszönhetően az ereszcsatornák sokkal lassabban melegednek fel, így a változó időjárási körülmények között is biztosítják a színtartósságot.

Innovatív megoldások a modern épületekhez

A modern építészet egyre több kihívás elé állítja nemcsak az építészeket és az épülettervezőket, hanem az építőanyagok gyártóit is. A manapság épített épületek gyakran válnak építészeti remekművekké, amelyek különleges kivitelezést igényelnek, ugyanakkor funkcionálisaknak kell maradniuk, és meg kell felelniük bizonyos előírásoknak, például a tető lejtőjéről történő vízelvezetés tekintetében.

A Galeco REJTETT rendszer egy innovatív megoldás, amelyet a modern, eresztúlnyúlás nélküli épületek számára hoztak létre. A rendszer lehetővé teszi a takarólemez egyszerű rögzítését, amely az ereszcsatornát takarja. Ha a rendszert helyesen szerelik fel, nem áll fenn a szivárgás veszélye.  Ami a lapostetők vízelvezetését illeti, a Galeco kész szetteket kínál minden felmerülő igényre.

A Galeco ROOFGUTTER rendszer teljes újdonság a piacon, amely megváltoztatja a modern építészetről való gondolkodásunkat. Ez a tető- és homlokzatburkolat egyetlen szisztematikus kombinációja a tető síkjába és az épület hőszigetelő rétegébe rejtett ereszcsatorna-rendszerrel.

A Galecónál megtalálható ereszcsatorna-rendszerek széles választéka, amely anyag, forma és szín tekintetében változatos, azt jelenti, hogy bárki, aki egy épület vagy egy családi ház ereszcsatorna-rendszerének kiválasztása előtt áll, megtalálja a tetőhöz és az épület testéhez tökéletesen illeszkedő ereszcsatornákat.

Kapcsolódó bejegyzések