+36 26 364 304
galeco@galeco.hu

Galeco Nova Decor és Q STALYO – Kiváló kombináció

A szögletes ereszcsatornák számos előnnyel bírnak, amelyek vonzóvá teszik őket a modern otthonok tulajdonosai számára. Hatékony vízelvezetést biztosítanak, és esztétikus megjelenésük jól illeszkedik az épület vonalaihoz. A Galeco Q STALYO rendszer szimmetrikus keresztmetszetével és rejtett kampóival nemcsak esztétikai, hanem funkcionális előnyöket is kínál.

Tartósság és könnyű karbantartás

galeco f3pro

A kiváló minőségű anyagokból készült szögletes ereszcsatornák ellenállnak a korróziónak és az UV sugárzásnak, hosszú élettartamot biztosítva. A Galeco akár 25 év garanciát is vállal a Q STALYO rendszerre, ami kiemeli a tartósságot és a megbízhatóságot. 

Környezetbarát megoldás

Az újrahasznosítható anyagokból készült ereszcsatornák csökkentik a környezeti terhelést, és az energiahatékony gyártási folyamatok minimalizálják az ökológiai lábnyomot.

Szakértői támogatás 

irodában


Tapasztalt szakembereink segítenek a megfelelő ereszcsatorna kiválasztásában és telepítésében. Személyre szabott tanácsadást kínálunk, és folyamatos támogatást nyújtunk a telepítést követően is.

Összhang és harmónia

galeco nova decor 1

A Galeco Nova Decor ereszalj és a Q STALYO ereszcsatorna-rendszer tökéletesen illeszkedik egymáshoz, egységes megjelenést biztosítva az épület számára. Mindkét rendszer kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és az időjárásállóságot.

Színválaszték és alkalmazhatóság

A Galeco Nova Decor több divatos színben elérhető, beleértve a grafitszürkét, fehéret, sötétbarnát, feketét és aranytölgyet. Ezek a színek UV-álló bevonatuknak köszönhetően hosszú távon megőrzik eredeti szépségüket.

Kombinált előnyök

A Galeco Nova Decor és a Q STALYO rendszerek együttes használata esztétikai és funkcionális harmóniát teremt, fokozott tartósságot biztosít, gazdaságos megoldásokat kínál, és rugalmasságot nyújt az építészeti projektekhez.

Válassza a szögletes ereszcsatornákat, és emelje otthonának megjelenését magasabb szintre a Galeco modern megoldásaival!

galeco nova decor 2

 

Kapcsolódó bejegyzések