+36 26 364 304
galeco@galeco.hu

Galeco STAL2 ereszcsatorna-rendszer

A Galeco STAL2 egy modern és esztétikus ereszcsatorna-rendszer, amely tökéletesen illeszkedik az épület alakjához, és egyedi megjelenést biztosít. A rendszer szögletes acél ereszcsatornái és lefolyócsövei, valamint a takarólemez és a NOVA Decor panel együttes alkalmazása egységes, letisztult formát kölcsönöz az épületnek.

 

A Galeco STAL2 rendszer jellemzői

 

Esztétikus megjelenés

A szögletes ereszcsatorna és lefolyócső profilja kiválóan illeszkedik a modern épületekhez, és nagy vízelvezető képességet biztosít. A takarólemez könnyen bepattintható, és a homlokzatnak kompakt megjelenést kölcsönöz.

Tartósság és garancia

A rendszer elemei ellenállnak a korróziónak, és a gyártó 35 év garanciát vállal a felületi korrózióra vonatkozóan. A védőfólia óvja az elemeket a karcolásoktól szállítás és tárolás közben.

Színválaszték

A Galeco STAL2 rendszer többféle színben érhető el, beleértve a grafit, fekete, ezüst és többféle fényű és metál színeket, amelyek lehetővé teszik, hogy az ereszcsatorna tökéletesen illeszkedjen az épület stílusához.

Szerelési Lehetőségek:

A Galeco STAL2 ereszcsatorna-rendszer kétféleképpen szerelhető fel. Az ereszcsatornára szerelt takarólemezzel, vagy az ereszcsatorna fedetlenül hagyásával, egy erre a célra szolgáló elegáns lapos csatornatartóval.

galeco stal2 eresz házon


Felhasználási javaslat

Az ereszcsatorna rendszert nem szabad 5°C-nál alacsonyabb hőmérsékleten telepíteni. A rendszer elemeit az eredeti csomagolásban, árnyékos helyen kell tárolni a telepítésig.

 

Miért érdemes ezt a rendszert választani? 

A Galeco STAL2 rendszer választásának számos előnye van, amelyek kiemelik a termék innovatív és praktikus jellemzőit. 

Íme néhány ok, amiért érdemes lehet ezt az ereszcsatorna-rendszert választani:

A szögletes acél ereszcsatornák és lefolyócsövek modern megjelenést kölcsönöznek az épületnek.

A takarólemez és a NOVA panel használata egységes, letisztult formát ad, ami illeszkedik a modern építészeti stílushoz. A rendszer elemei korrózióálló acélból készülnek, amelyeket 35 év garancia védelmez a perforációs korrózióval szemben. A gyors szerelhetőség és a takarólemez könnyű eltávolítása megkönnyíti a rendszer tisztítását. A szögletes profil optimálisan illeszkedik az épület homlokzatához, és nagyobb rendszereffektivitást biztosít.

A CAD adatbázis támogatása segíti az építészeket és tervezőket a rendszer épületbe való integrálásában. Az innovatív fém tartókonzol lehetővé teszi, hogy az ereszcsatorna szintjét takarólemezzel vagy anélkül szereljék fel.

A fűtőkábel rendszer megakadályozza a hó és jég felhalmozódását, valamint a víz befagyását az ereszcsatornákban és lefolyócsövekben.

 

Színválaszték

A rendszer többféle színben érhető el, így biztosítva, hogy az ereszcsatorna tökéletesen illeszkedjen az épület stílusához. A Galeco STAL2 ereszcsatorna-rendszer többféle színben érhető el, hogy illeszkedjen az épület stílusához és a környezethez. A rendelkezésre álló színek között megtalálható a grafit (RAL 7015), antik ezüst (RAL 9007) és a fekete (RAL 9005). Emellett a rendszer további selyemfényű és metál színváltozatokban is kapható, amelyek még inkább hozzájárulnak az épület esztétikai megjelenéséhez. Ha egyedi színre van szüksége, a rendszert kérésre bármely RAL színben le lehet festeni. Ez a széles színválaszték lehetővé teszi, hogy a Galeco STAL2 tökéletesen harmonizáljon az épülettel, legyen szó akár modern, akár hagyományos stílusról.

 

Ezek a jellemzők teszik a Galeco STAL2 rendszert ideális választássá azok számára, akik egy modern, tartós és esztétikailag vonzó ereszcsatorna-rendszert keresnek, amely hosszú távon is megbízhatóan működik és könnyen karbantartható. További információkért és termékkínálatunkért látogasson el weboldalunkra.

galeco stal2 ereszcsatorna


Miért érdemes fűtőkábelt használni? 

A fűtőkábel használata az ereszrendszerben számos előnyt kínál, különösen azokban a régiókban, ahol a téli időjárás befagyás vagy jégképződés veszélyét jelenti az ereszcsatornákban és lefolyócsövekben. 

Íme néhány ok, amiért érdemes fűtőkábelt használni:

Megelőzés a jégképződéstől

A fűtőkábel megakadályozza a jég és hó felhalmozódását az ereszcsatornákban, ami megelőzi a jégdugók kialakulását és a víz visszafolyását az épületbe.

Védelem a szerkezeti károk ellen

A jégképződés súlyos szerkezeti károkat okozhat az ereszcsatornákban és a tetőn, a fűtőkábel használatával ezek a károk elkerülhetők.

Gondozásmentesség

A fűtőkábelek karbantartást nem igényelnek, így hosszú távon megbízható megoldást nyújtanak a jég és hó elleni védelemben.

Egyszerű telepítés

A fűtőkábelek könnyen telepíthetők és kompatibilisek a legtöbb ereszrendszerrel, így nem igényelnek bonyolult szerelési folyamatot.

Biztonságos működés

A fűtőkábelek biztonságosan működnek még a legszélsőségesebb körülmények között is, és nem okoznak téves riasztásokat.

Hosszú élettartam

A fűtőkábelek hosszú élettartamúak, és ellenállnak az UV-sugárzásnak, valamint a vegyszer- és korrózióállósággal rendelkeznek.

Ezek a tulajdonságok teszik a fűtőkábelt ideális választássá azok számára, akik szeretnék megvédeni az ereszrendszereiket a téli időjárás okozta problémáktól. A fűtőkábel használata hozzájárul az épület hosszú távú védelméhez és csökkenti a karbantartási költségeket. Ha további információra van szüksége a fűtőkábelek típusairól és telepítéséről, javasoljuk, hogy konzultáljon egy szakemberrel vagy látogasson el egy erre szakosodott weboldalra

stal2 ereszcsatorna házon


Milyen anyagból készült az ereszcsatorna?

A Galeco STAL2 ereszcsatorna-rendszer magas minőségű bevonatos svéd acélból készül. A lemezek tartósságát további négy védőréteg biztosítja, amelyek védelmet nyújtanak az időjárási viszontagságokkal szemben. Az acél mag vastagsága 0.6 mm és a rendszer duplán cinkbevonattal, passziválással, valamint organikus védő esztétikai réteggel van ellátva. Ez a szerkezet biztosítja, hogy a Galeco STAL2 rendszer rendkívül tartós és ellenálló legyen az időjárás kihívásaival szemben

 

Kapcsolódó bejegyzések