+36 26 364 304
galeco@galeco.hu

Modern megjelenés és kiemelkedő funkcionalitás: Galeco szögletes ereszcsatorna-rendszerek

Az ereszcsatornákról hagyományosan a félkör alakú kialakítás jut eszünkbe, de a modern építészeti trendek új irányokat mutatnak. A Galeco szögletes ereszcsatorna-rendszerei nemcsak stílusosak, de funkcionálisak is, felülmúlva elődeiket.

A szögletes ereszcsatorna-rendszerek előnyei

galeco stal2

A szögletes ereszcsatornák modern megjelenést kölcsönöznek az épületeknek, és nagyobb csapadékmennyiséget képesek elvezetni. A Galeco szögletes ereszcsatorna-rendszerei, mint például a Q-STALYO és a STAL2, különböző opciókat kínálnak a felhasználóknak, hogy megtalálhassák a legmegfelelőbb megoldást.

Galeco szögletes ereszcsatorna-rendszere

A Galeco, mint piacvezető a szögletes ereszcsatorna-rendszerek gyártásában, számos opciót kínál, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb megoldást.

galeco f3pro


A
Q-STALYO rendszerek két változatban érhetők el: a Q-STALYO PRO teljesen acélból készül, míg a Q-STALYO MIX-PRO acél ereszcsatornát és PVC lefolyócsövet kombinál. Ezek a rendszerek szimmetrikus kialakításuknak és Qnnect csatlakozásaiknak köszönhetően egyszerű telepítést biztosítanak, minimális elemszámmal és maximális költségmegtakarítással.

galeco stal2 kv


A
Galeco STAL2 rendszer svéd acélból készül, és egyedülálló takarólemezzel rendelkezik, amely minimalista dizájnt biztosít. Három különböző rögzítési módot kínál, és több színben elérhető, mint például grafit, antik ezüst és fekete, matt bevonattal. A rendszer akár 35 év garanciát nyújt a perforációs korrózió ellen.

galeco brosa detal

 

A Galeco rejtett ereszrendszer innovatív megoldást kínál azoknak az épületeknek, ahol nincs eresztúlnyúlás. A STAL2-ből ismert elemeket használja, acélból készült ereszcsatornákkal és PVC lefolyócsövekkel, amelyek a hőszigetelésbe rejtve biztosítják a rugalmasságot és vízzáróságot.

galeco domek

Tartósság és stílus

A szögletes ereszcsatorna-rendszerek nemcsak esztétikusak, hanem funkcionálisak is, hosszú élettartamot és könnyű karbantartást biztosítanak. A Galeco termékek minősége és tartóssága biztosítja, hogy bármelyik rendszert választva kiváló döntést hozunk.

Válassza a szögletes ereszcsatornákat a modern és hatékony vízelvezetés érdekében!

Kérdése van? Keressen bennünket bizalommal.

Kapcsolódó bejegyzések