+36 26 364 304
galeco@galeco.hu

Rólunk

Üdvözöljük a Galeco Kft. weboldalán!

Több mint két évtizedes piaci jelenlétünkkel büszkén szolgáljuk ki a magyar és nemzetközi ügyfeleinket, mint a lengyel Galeco családi vállalkozás magyar leányvállalata. Hazánkban 2003 óta vagyunk jelen, ahol magyar szívvel és elkötelezettséggel, mégis egy erős és stabil lengyel szakértői háttérrel állunk partnereink rendelkezésére.

A Galeco cégcsoport vezető szerepet tölt be az ereszcsatorna- és tetőfedő rendszerek tervezésében, gyártásában és értékesítésében. Mint családi vállalkozás, büszkén viseljük magunkon a hagyomány és innováció jegyeit. A Galeco üzleti filozófiáját az alapítás óta az innováció iránti elkötelezettség, a kiváló minőségű termékek létrehozásának szenvedélye és a vízió jellemzi.

Cégünk Szczepan Buryło tulajdonos irányítása alatt, több mint 25 év piaci tapasztalatával kezdte meg legújabb fejezetét a tetőfedő rendszerek piacán. Büszkék vagyunk a BROSA moduláris fémlemez és a Galeco GRIN előkorcolt lemezrendszerre, amelyek új szabványokat állítanak fel az iparágban. 2023 májusában pedig világújdonságot mutattunk be: a ROOFGUTTER-t, a világ első innovatív 2 az 1-ben tetőrendszerét, amely újraértelmezi a tetőfedés és vízelvezetés fogalmát és 2024-től Magyarországon is megvásárolható.

A Galeco teljes körű megoldásokat kínál acél tetőfedés és ereszcsatorna-rendszerek terén. Együttműködve a vezető nyersanyag-beszállítókkal és a Galeco csapat mélyreható tudásával, valamint sokéves szakmai tapasztalatával, garantáljuk a legmagasabb termékminőséget. Értékeink közé tartozik az etika, az alkalmazottaink és ügyfeleink iránti tisztelet, amelyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Galeco a piacon a minőség és megbízhatóság szinonimájává váljon.

Köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat. Bízunk benne, hogy a Galeco termékek és szolgáltatások hozzájárulnak projektjei sikeréhez, miközben a tetőfedés és vízelvezetés területén új innovációkkal inspiráljuk Önt.